Over mij

Wie is de Woordgoochelaar?

 

Mijn naam is Danja Molendijk. Ik ben 38 jaar en woonachtig in Amersfoort. Daar woon ik samen met mijn partner en mijn drie dochters. Ik ben afgestudeerd als psycholoog aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens en na mijn studie heb ik veel gereisd. Ik ben dol op jonge kinderen. Acht jaar lang heb ik met veel liefde en plezier voor deze doelgroep gewerkt.

 

Naast mijn passie voor psychologie, reizen en jonge kinderen houd ik van schrijven. Als ik schrijf, dan ben ik even weg van alles en iedereen. Ik vind het heerlijk om te overdenken wat ik ga schrijven en hoe ik dat het beste neer kan zetten. Het is voor mij als een soort puzzel: de stukjes wil ik zo perfect mogelijk in elkaar zetten, zodat het een mooi plaatje wordt. Om deze reden ben ik tekstschrijver geworden.

 

Teksten schrijven doe ik met volle aandacht, concentratie en plezier. Zo zorg ik dat elk woord en elke zin bijdraagt aan dé perfecte tekst. Voor mij is een tekst perfect als de tekst duidelijk en prettig leesbaar is. Ik geef een tekst eenvoud, structuur en de juiste (chronologische) volgorde. Mijn kracht zit in mijn passie voor het vak. Ik schrijf niet al jarenlang routinematig, maar schrijf teksten met groot enthousiasme. Daarnaast kan ik door mijn mensenkennis en levenservaring heel goed aanvoelen hoe ik een bepaalde doelgroep het beste kan bereiken.

 

Wil je een voorbeeldtekst van mij lezen? Lees dan mijn voorbeeld SEO tekst of bekijk een van de volgende artikelen:

 

De 10 leukste kinderoorbellen van 2018

Last Minute Andorra

10 Tips om positief in het leven te staan

Enthousiast geworden? Neem contact met me op dan kan ik zo snel mogelijk voor je aan de slag!

 

 

(Kvk: 65742761)