Voorbeeldtekst

Waarom een SEO tekstschrijver voor jouw webtekst?

Een SEO tekstschrijver schrijft teksten op een bepaalde manier, zodat een website hoger scoort in Google. Voor een betere vindbaarheid maakt een SEO tekstschrijver gebruik van zoektermen. Daarnaast wordt de webtekst op een prettig leesbare manier geschreven. Ook dit is een kwaliteit van een SEO tekstschrijver.

 

Zoektermen

Zoektermen zijn woorden of woordgroepen die precies weergeven waar de pagina op jouw website over gaat. Daarnaast zijn het woorden waarop jouw klanten vaak zoeken in Google. Door de focus van de pagina op deze zoektermen te leggen, zorgt de SEO tekstschrijver ervoor dat jouw website beter door Google wordt gevonden.

 

Prettig leesbare teksten

Zoektermen in een webtekst verwerken kan iedereen. Maar goede teksten schrijven dat is niet voor iedereen weggelegd. Voor Google is het van groot belang dat jouw webteksten prettig leesbaar zijn. Daarmee ontvang je van Google een hogere score. En natuurlijk moeten er ook prettig leesbare teksten op jouw site staan om klanten tevreden te houden. Je wilt niet dat ze afhaken, omdat een webtekst niet lekker leest.

 

De kwaliteiten van een SEO tekstschrijver

Een SEO tekstschrijver zorgt dus voor de juiste zoektermen in jouw webtekst, maar ook voor een prettige leesbaarheid. Met deze schrijfwijze is jouw website beter vindbaar in Google. Maar hoe schrijft een SEO tekstschrijver een prettig leesbare webtekst?

 

  • door een prettige structuur aan te brengen in de webtekst;
  • de juiste spelling en grammatica te gebruiken;
  • de zinnen duidelijk leesbaar te formuleren;
  • niet af te dwalen van het onderwerp;
  • af te stemmen op de lezers;
  • de aandacht te trekken van de lezers

 

Dit zijn allemaal kwaliteiten waarover ik beschik. Maar er zijn nog meer redenen om jouw webtekst door mij te laten schrijven. Twijfel daarom niet als je jouw website wilt voorzien van een goede SEO en neem contact met me op.